Private label

Vi råder over et utal af højtudviklede og gennemprøvede recepter i alt fra gulvsæbe til rustværn som kan stilles til rådighed for private label. Vores speciale er nicheproduktion i meget forskellige volumen og batchstørrelser og med individuelle aftapnings løsninger.

Vi tilbyder produktion efter kundens egen recept, hvor vi stå til rådighed med vores store viden og erfaring på området.

Da vi samarbejder med mange forskellige virksomheder om mange specielle produkter og har nicheproduktioner, bliver al produktion og dokumentation naturligvis behandlet strengt fortroligt.

Kontakt os tlf.: +45 49 13 92 22 eller mail: info@nordcoll.com

Emballage

Vi kan tilbyde en meget bred vifte af emballage muligheder da vi har et stort know how og erfaring på området. Vi har et mangeårigt samarbejde med emballage leverandører og har stor viden om lovkrav og standarder på emballage og etiketter, så det sikres at vi overholder gældende lovgivning på området.
Vores maskiner kan håndtere en bred vifte af emballager fra 50ml til 1000L og kundens egen emballager kan vi også håndtere. Vi stå til rådighed med vores viden inden for etiket løsninger tilpasset dit behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.
Tlf.: +45 49 13 92 22 eller mail: info@nordcoll.com